44. hét 2018 november 02Általános 557

2018. 11.03. szombat 2-szer 5 a III. Kerület ellen A hosszú hét végén, igazán kellemes, tavaszias...

2018. 11.03. szombat

2-szer 5 a III. Kerület ellen

A hosszú hét végén, igazán kellemes, tavaszias időjárási körülmények között fogadta U14-es és U15-ös csapatunk a III. Kerület gárdáit.
A fiatalabbik korosztály összecsapása 10 órakor kezdődött és nem kis meglepetésre pár perc elteltével a vendégek már meg is szerezték a vezetést. Burzi Attila vezetőedző egy taktikai átszervezéssel reagált a látottakra, ami hamar meg is hozta az eredményét. Előbb egyenlítettünk, majd a vezetést is megszerezve vonulhattunk pihenőre. A második játékrész pedig már teljes mértékben a mi szánk íze szerint alakult, hiszen további három szép találattal szórakoztattuk a jelenlévő Vác drukkereket.
A 15 évesek összecsapásán első sorban a pálya talaja nehezítette játékosaink dolgát. A felnőtt csapat tervezett hazatérése miatt a stadion centerpályája már hetek óta nem használható, így a fű2 sajnos egyre rosszabb állapotban van, mert minden nagy pályán szereplő korosztályunk itt edz és játszik bajnoki mérkőzéseket. Labdarúgóink szerencsére, a profi gondolkodásukat bizonyítva, ezúttal sem a kifogásolható játéktérrel foglalkoztak, hanem tudásuk legjavát nyújtva, magabiztos győzelmet arattak.

  • U14: Vác – III. Kerület 5:1

Összeállítás: Hámori Dániel(Pintér Balázs) – Tar Medárd, Palágyi Levente, Gajdor Leon, Vén Boldizsár – Csölle Patrik (Perjési Olivér), Ceglédi Krisztofer (Szabó Balázs), Vén Áron, Varga Nándor – Kollarik Tamás – Szunyog György (Marosi László).
Gólszerző: Vén Boldizsár (2), Varga Nándor (2), Marosi László
Burzi Attila: Az ellenfél taktikai felállása meglepett minket, de hamar rendeztük a sorokat és így nem volt kérdés a mérkőzés kimenetele.

  • U15: Vác – III. Kerület 5:0
    Összeállítás: Juhász Levente – Balogh Balázs, Tóth Kristóf, Scheibert Márton, Bezeczki Máté (Varga István) – Tóth Nimród (Makkos Gergely), Rusvay Balázs (Bartha Flórián) – Cs.Nagy Márton (Horváth Bálint), Varga László (Nagy Márk), Hegedűs Noel (Makkos Tamás) – Horváth Martin (Kukta Szabolcs).
    Gólszerző: Horváth Martin (2), Cs.Nagy Márton, Nagy Márk, Makkos Tamás
    Greff Ádám: A pálya talaja nem nagyon engedte a gördülékeny játékot, ami nem nekünk kedvezett. Ettől függetlenül az eredménnyel teljes mértékben elégedett lehetek.

További eredmények:

  • U19:Angyalföld –Vác 0:13

Gólszerző: Pécsi Róbert (3), Szentesi Bence (3), Tóth Bálint (2), Néma Krisztofer, Lukács Kelemen, Lami Bálint, Fári Zoltán, Juhász Márk
Kovács Péter: Örülök, hogy kellő komolysággal vettük a mérkőzést. Főleg a második félidei teljesítményünk volt igazán jó és eredményes. Az ellenfél kapuja előtt viszont még egyértelműbb döntéseket kellene hoznunk a jövőben.

  • U17:Angyalföld –Vác 1:6

Gólszerző: Kakuk Erik (4), Balogh Ádám, Csipkés Ákos
Balogh Csaba: A hazai csapat korai vezető gólja után, nagyon lassan tudtuk csak felőrölni vetélytársunk ellenállását.

  • U13: Vác – Hatvan   2:4
    Gólszerző: Cserni Ákos (2)
    Gulyás Gábor: Saját magunkat vertük meg. Sajnos nem jött össze az újabb győzelem.
  • U12: Vác – Hatvan   2:2

Gólszerző: Madai András, Ónodi Csongor
Sipeki István: Az utolsó előtti percben sikerült döntetlenre mentenünk a mérkőzést, teljes egészében megérdemelten.

2018. 10.30. kedd

  • U19 Leány:Kazincbarcika –Vác 1:11

Gólszerző: Csutoros Réka (5), Monori Rebeka (3), Kemendi Regina (2) + 1 öngól
Bánföldi Zoltán: Nagyon fontos győzelmet szereztünk, ami önbizalmat adhat a lányoknak a folytatásra.

2018. 11.02. péntek

  • U16 Leány:Balassagyarmat –Vác 3:1

Gólszerző: Nyiri Luca
Bánföldi Zoltán: Az első félidőt gyakorlatilag az ellenfélnek ajándékoztuk. A második játékrészben viszont már futballoztunk is, de ez sajnos csak a szépítésre volt elegendő.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK