2018. szeptember 29-30. 2018 szeptember 30Általános 472

39. hét 2018. 09. 29. szombat 6 forduló után kapott gól nélkül az U17 A két...

39. hét
2018. 09. 29. szombat

6 forduló után kapott gól nélkül az U17

A két legidősebb korosztályunk a Csepel FC csapatait fogadta ezen a hét végén a váci stadionban.

 

 

Az első mérkőzésen szinte hibátlan játékkal az U17-es fiataljaink zsinórban már a hatodik győzelmüket aratták, ráadásul úgy, hogy ezúttal sem tudott az ellenfél a kapunkba találni. Tréfás Márk kétszer volt eredményes, míg a többi gólon igazságosan elosztoztak játékosaink.
Az idősebbek mérkőzése már nem volt ennyire sima. Szentesi Bence szerzett vezetést, de utána az ellenfél jól tartotta magát egészen a 85. percig. Ekkor aztán egy sokáig emlékezetes góllal sikerült megduplázni az előnyünket. Fári Zoltán a kapunak háttal állva, a védők gyűrűjében, mintegy 10 méterről sarkalt a meglepett csepeli hálóőr kapujába. Pécsi Róbert találata a végén pedig már csak hab volt a tortán.

  • U19: Vác – Csepel FC 3:0

Összeállítás: Persel (Fehér) – Gálos, Lami, Lukács, Juhász – Fári, Szenecei, Tóth – Pécsi, Szentesi (Balogh), Pusztai (Hajszter).
Gólszerző: Szentesi Bence, Fári Zoltán, Pécsi Róbert
Kovács Péter: Az első félidőben már eldönthettük volna a találkozót, de kimaradtak a ziccereink. A második játékrészben nyílt volt a találkozó. Egy bátran és jól futballozó Csepelt tudtunk legyőzni a mérkőzés végén szerzett gólokkal.

  • U17:Vác – Csepel FC 8:0

Összeállítás: Szaszovszki (Tóth) – Balogh, Bálint, Kecskés, Márkus (Török) – Szunács, Csipkés (Vén), Nagy – Gózon (Ráduly), Kakuk, Tréfás (Kalencsik).
Gólszerző: Tréfás Márk (2), Balogh Ádám, Csipkés Ákos, Kecskés Marcell, Kakuk Erik, Gózon Dávid, Nagy Zoltán
Balogh Csaba: Az eddigi ellenfeleink közül a legjobb csapattal találkoztunk. Az első félidei extra teljesítményünknek köszönhetjük a nagyarányú győzelmet.

További eredmények:

  • U19 Leány:Vác – Balmazújváros 2:3

Gólszerző: Kemendi Regina (2)
Bánföldi Zoltán: Kétgólos előnyünket sajnos nem tudtuk megtartani, mert az ellenfél négy adódó lehetőségéből hármat kihasznált, mi pedig a helyzetek tömkelegét puskáztuk el.

-    U15: Goldball – Vác 0:3
     Gólszerző: Cs.Nagy Márton (2), Kukta Szabolcs
Greff Ádám: A tabellán elfoglalt helyek alapján sima meccs lehetett volna, de az ellenfél elég szívósnak és szervezettnek bizonyult, így csak három góllal tudtuk megnyerni a mérkőzést.

  • U14: Goldball – Vác 1:15

Gólszerző: Varga Nándor (5), Kocsis Tibor (2), Tar Medárd (2), Szunyogh György (2), Pikács Balázs, Vén Boldizsár, Ceglédi Krisztofer, Szabó Balázs
Burzi Attila: Sajnos nem tudtuk kapott gól nélkül befejezni a mérkőzést.

2018. 09. 30. vasárnap

  • U13:Vác – MTK 0:3

Gulyás Gábor: Gratulálunk a csapatnak a tisztes helytállásért. Sikerült egy szoros mérkőzést játszanunk a bajnokesélyes MTK ellen.

  • U12:Vác – MTK 0:8

Sipeki István: Sajnos nem sikerült megnehezítenünk a kiváló erökből álló ellenfelünk dolgát.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK