2018. október 06-07. 2018 október 07Általános 461

40. hét 2018. 10. 06. szombat Nincs megállás, U17: 7 mérkőzés, 7 győzelem, 0...

40. hét
2018. 10. 06. szombat

Nincs megállás, U17: 7 mérkőzés, 7 győzelem, 0 kapott gól

Ezen a hét végén folytatódott az U17-es csapatunk kiváló szereplése, hiszen már a 7. fordulón vagyunk túl és még mindig kapott gól nélkül állunk. Kicsit árnyalja a képet, hogy ez a kiváló teljesítmény sem elég a tabellán az első hely megszerzéséhez, hiszen a legkomolyabb riválisunk a Budaörs, egyelőre több rúgott góljának köszönhetően, birtokolja a vezető pozíciót.

  • U14: Vác – Budaörs 0:3

Összeállítás: Hámori Dániel – Marosi László (Perjési Olivér), Pikács Balázs, Ceglédi Krisztofer), Gajdor Leon (Orgoványi Bence) – Kollarik Tamás (Tar Medárd), Vén Áron, Szunyog György (Szabó Balázs)– Kocsis Tibor, Varga Nándor, Vén Boldizsár
Burzi Attila: Egy gyorsan bekapott kontra utáni góllal nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, majd nem sokkal később egy vitatható büntető után kettő nullás hátrányba kerültünk.  A második félidőben nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért, de sajnos a helyzeteink kimaradtak. Így nem lehetett más az eredmény, mint vereség.

-    U15: Vác – Budaörs 4:1
Összeállítás: Hortváth Róbert (Juhász Levente) – Tóth Kristóf (Mezey Keve), Scheibert Márton, Balogh Balázs, Tóth Nimród (Makkos Tamás) – Rusvay Balázs (Makkos Gergely), Bartha Flórián, Varga László (Varga István) – Cs.Nagy Márton (Nagy Márk), Kukta Szabolcs (Horváth Martin) , Hegedűs Noel.
Gólszerző: Hegedűs Noel (2), Varga László, Cs.Nagy Márton,
Greff Ádám: Az első játékrészben volt egy gyengébb 10 perces időszakunk ekkor a Budaörs szorosabbá tudta tenni a mérkőzést, de viszonylag gyorsan reagáltunk rá és utána már nem volt kérdés, hogy ki nyeri a mérkőzést.

További eredmények:

  • U19:Goldball – Vác 1:7

Gólszerző: Pécsi Róbert (3), Tóth Bálint (2), Szentesi Bence, Pusztai Armand
Kovács Péter: A szezon legjobb és legszebb félidejét produkálta a csapat, uraltuk a mérkőzést. Sajnos az ellenfél a második félidei teljesítményével kicsit minket is belealtatott a meccsbe, ennek ellenére ezt a szakaszt is jó játékkal tudtuk le.

  • U17:Goldball – Vác 0:2

Gólszerző: Gózon Dávid, Kakuk Erik
Balogh Csaba: A mérkőzésnek két pozitívuma volt: a három pont és, hogy nem kaptunk gólt.

  • U19: Nyíregyháza – Vác 5:4

Gólszerző: Kemendi Regina (2), Hajdú Debra, Csutoros Réka
Bánföldi Zoltán: Csodálatos első félidő után, katasztrófális második játékrészt produkálva 4:1-es vezetésről sikerült elveszítenünk a mérkőzést.

2018. 10. 07. vasárnap

-    U13: Vác – Monor 3:2
Gólszerző:
Nagy Gábor: A gólhelyzetek alapján nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk, de sajnos a srácok elkapkodták a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket is. A lényeg, hogy hosszú idő után újra éreztük a győzelem édes ízét! 

  • U12: Vác – Monor 3:2

Gólszerző: Mikesy Gellért, Madai András, Vértesi Bendegúz

Sipeki István: A harmadik helyezett Monor ellen remekül helyt álltak a srácok. A szezonbeli első győzelmünket arattuk, teljesen megérdemelten.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK