Biztató játék, négy kapufa, mégis pont nélkül maradtunk 2022 szeptember 05Általános 1066

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 3. fordulójában a Vác VLSE otthon 2–1-re kikapott a Budakalász együttesétől.

PEST MEGYEI I. OSZTÁLY, 3. FORDULÓ

VÁC VLSE–BUDAKALÁSZI MSE 1–2 (1–2)
Vác, 180
néző. Vezette: Tusa Z. (Krózser A., Vargha T.)
VÁC: Flamich – Schmid (Török N., 60.), Kovács D., Hegedűs Cs., Makkos – Vén B., Nagy Z., Kovács K. Konkoly (Cs. Nagy, 82.) – Sorecz – Büki (Hugyecz, 89.). Vezetőedző: Szalai Attila
BUDAKALÁSZ: Koplányi – Somorjai (Billein, 68.), Csánki, Széll, Fritz (Sármán, 89.) – Gerhardt (Czibulya, 91.), Doliinger, Kaprinyák, Kálmán (Lukács D., 63.) – Vincze K., Sovák. Vezetőedző: Vadas Attila
Gólszerző: Kovács D. (41.), ill. Fritz (22.), Széll (28. – 11-esből)

Csapatunk két hét szünet után a Budakalász együttesét fogadta a váci stadionban.

Jól kezdtük a mérkőzést, azonban az első félidő közepén kétszer mégis a budakalásziak találtak be: eladott labdát megszerezve lőtt a hálóba Fritz – pedig Flamich jó irányba vetődött –, majd Széll talált a váci kapuba tizenegyesből. A 41. percben összejött a szépítés, Sorecz Szabolcs adott be szögletet, középen pedig Kovács Dávid fejelt a hálóba (1–2).

A szünet után is uraltuk a játékot, rengeteg gólhelyzetet kialakítottunk, de sajnos ekkor már semmi sem sikerült – pedig a mérkőzésen összesen 4-szer (!) is eltaláltuk a kapufát. Bár végül ismét pont nélkül maradtunk, csapatunk teljesen más oldalát mutatta, mint két héttel ezelőtt, a Vecsés ellen, így bizakodóak lehetünk a jövőre nézve.

Köszönjük a közönség végig buzdítását, és azt is, hogy a lefújás után a vereség ellenére megtapsolták a csapatot!

Folytatás szombaton, 16:30 perckor a Felsőpakony otthonában.

Szalai Attila vezetőedző: „Biztató volt a játékunk, teljesen más oldalát mutatta a csapat, mint a Vecsés ellen. Haladunk tovább az álmainkért és köszönjük a szurkolók támogatását!”

Sziebig Nikoletta technikai vezető: „Szeretném a csapat nevében megköszönni a kilátogató nézőknek azt a lelkes szurkolást, támogatást, szeretetet, amit a srácok felé mutattak! Leírhatatlan érzés volt látni, ahogy ezek a fiatalok a szívüket a pályára kitették és ezért cserébe a mérkőzés végén vastapsot kaptak. Köszönjük!”

Bajzát Péter, a vendégek technikai vezetője: „Nem nekünk állt a zászló, de emiatt is hatványozottan értékes az, hogy el tudtuk hozni Vácról a három pontot. Mindez erősíti a csapategységet és igazolja, hogy jó úton járunk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések



VÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK