U-17 kiváló játékkal öt gólt rúgtunk a III. kerületnek 2018 április 30Általános 121

Vác VLSE – III. Kerület TVE 5:0 (2:0) Csapatunk ősszel 4:1 arányban kikapott a III. Kerülettől, ezért a...

Vác VLSE – III. Kerület TVE 5:0 (2:0)

Csapatunk ősszel 4:1 arányban kikapott a III. Kerülettől, ezért a játékosok joggal készültek a visszavágóra. Összeállítás: Hámori – Nagy, Márkus (Poholányi), Nagy, Gálos, Wiedermann, Néma, Szunács (Varga), Lukács, Kecskés, Bálint, Szenecei
Csere: Tóth, Rátóti, Gózon, Ráduly
Góllövő: Néma (3), Wiedermann (2)

Kiváló napos időben, jól előkészített füves pályán kezdtek a csapatok. Már a mérkőzés elején átvette az irányítást a Vác. Az ellenfél  nem áll be védekezni, nyíltan  felvállalta a játékot, így  élvezetes, jó iramú mérkőzés alakult ki.  Szép egyéni teljesítményeknek köszönhetően, Néma és Wiedermann góljaival 2:0 különbséggel fordultak a csapatok. A második félidőben csapatunk fokozta az iramot, időnként kapujához szögezte az ellenfelét. Néma (2) és Wiederman góljaival 5:0 arányban győztünk.
A visszavágó nemhogy jól sikerült, a mutatott játék is kiváló volt.  Öröm az örömben, hogy Náma Krisztofer  meghívást kapott a Vác FC felnőtt csapatába, melyhez szívből gratulálunk !

SCHWARCZ ZOLTÁN (edző): Amit a játékban elterveztünk, azt maximálisan megvalósította a csapat, így egy nagyon magabiztos győzelmet szereztünk. Ezen az úton megyünk tovább, ahol céljaink világosak, egyértelműek. Annak is örülők, hogy sikerült  visszavágni az őszi fiaskó után.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK