Hidegfronttal érkezett gólzápor 2018 augusztus 13Általános 116

A hetek óta tartó kánikula után érkezett hidegfront az eső mellett gólzáport is hozott a váci stadionba,...

A hetek óta tartó kánikula után érkezett hidegfront az eső mellett gólzáport is hozott a váci stadionba, hiszen a bajnoki nyitányon az U19-es és az U17-es csapatunk egyaránt remek formában kezdte a bajnoki versenyfutást a Budafoki LC csapatai ellen.


Az első mérkőzésen Balogh Csaba vezetőedző irányításával a fiatalabb korosztályunk a félidei 2:0-ás eredmény után szemre is tetszetős játékkal futószalagon szállította a gólokat.
A 19 évesek találkozója is hasonló forgatókönyv szerint alakult. Kovács Péter legénysége magabiztosan futballozva a gólarányt figyelembe véve is megérdemelt győzelmet aratott.

  • U19:Vác  –  Budafok 7:0

Összeállítás: Persel – Gálos (Ruda), Lami, Szenecei (Nagy), Lukács (Juhász) – Néma (Balga), Fári (Szentesi), Tóth – Pécsi (Kádár), Varga, Wiedermann.
Gólszerző: Varga (3), Tóth (2), Pécsi, Wiedermann
Kovács Péter: Egy percig sem volt kérdéses a győzelmünk. Az eredménytől függetlenül játék minőségén még van mit javítanunk.

  • U17:Vác – Budafok 9:0

Összeállítás: Szaszovszki (Tóth) – Ráduly (Juhász), Csipkés (Török), Kecskés (Kalencsik Bence), Márkus – Poholányi (Hajszter) – Szunács, Nagy – Kovács (Kalencsik Bálint), Kakuk, Vén (Gózon).
Gólszerző: Kakuk (3), Szunács (2), Gózon (2), Márkus, Török
Balogh Csaba: Az első gól nehezen született meg, de utána nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK