2018. október 14. 2018 október 14Általános 127

Vác - Budaörs 2x 2:1 Az U19 és az U17-es csapataink a Budaörs alakulatait fogadták az aktuális bajnoki...

Vác - Budaörs 2x 2:1

Az U19 és az U17-es csapataink a Budaörs alakulatait fogadták az aktuális bajnoki fordulóban, és bár ugyanaz a végeredmény született, mégis teljesen más forgatókönyv szerint alakultak a mérkőzések.

A fiatalabb korosztály összecsapásával kezdődött a napi program, mely mérkőzés igazi rangadóval ért fel, hiszen ebben a szezonban még hibátlanul álló két csapat nézett egymással farkas szemet. Az első félidőben magabiztosan szereztünk 2 gólos előnyt és úgy tűnt, hogy zsebben a három pont, de az ellenfél ezt másképp gondolta. Sikerült nekik az, ami eddig 7 ellenfelünknek nem: gólt szereztek ellenünk. Ezen szépítés után, rendkívüli izgalmakat élhetett át a szép számú közönség, mert a vendégek mindent egy lapra feltéve támadtak az egyenlítésért. Újabb gólt azonban már nem sikerült elérniük, így a bajnokságban már csak mi állunk pontveszteség nélkül.
A két évvel idősebbek mérkőzésén a budaörsi futballisták szerezték meg a vezetést a második félidő elején, amit Lami Bálint először egalizált, majd nem sokkal később Pécsi Róbert góljával már mi voltunk előnyben. A mérkőzés vége itt is izgalmasra sikeredett, hiszen mindkét oldalon adódtak és maradtak ki helyzetek, de összeségében teljes mértékben elégedettek lehetünk az eredménnyel és a látottakkal egyaránt.

  • U19: Vác – Budaörs 2:1

Összeállítás: Persel György – Gálos Márk, Lami Bálint, Lukács Kelemen, Juhász Márk – Fári Zoltán (Néma Krisztofer), Szenecei Erik, Tóth Bálint – Pécsi Róbert, Szentesi Bence (Nagy Alex), Pusztai Armand (Ruda Dominik).
Gólszerző: Szentesi Bence, Fári Zoltán, Pécsi Róbert
Kovács Péter: Ezen a mérkőzésen, első perctől az utolsóig koncentráltan, nagy erőbedobással kellett játszani. Egy nagyon jó ellenféllel szemben sikerült hátrányból visszafordítani a találkozót, ami jó játékkal is párosult, főleg a második játékrészben. Megyünk tovább a fejlődés útján, eddig töretlenül. Büszke vagyok a Srácokra!

  • U17:Vác – Budaörs 2:1

Összeállítás: Szaszovszki Kevin – Balogh Ádám, Bálint Gergő (Poholányi László), Kecskés Marcell, Márkus Martin – Szunács Martin, Csipkés Ákos, Nagy Zoltán – Gózon Dávid (Vén Botond), Kakuk Erik (Kovács Kristóf), Tréfás Márk (Balogh Máté).
Gólszerző: Gózon Dávid, Szunács Martin
Balogh Csaba: A bajnokság két 100%-os csapatának csatájában, pici szerencsével ugyan, de nagyon fontos három pontot tartottunk itthon.

További eredmények:

  • U14: Dunakeszi – Vác 0:5
    Gólszerző: Csölle Patrik (2), Varga Nándor (2), Kaceus Ádám
    Burzi Attila: A kifejezetten jó erökből álló Dunakeszi otthonában rendkívül értékes győzelmet tudtunk szerezni.
  • U13:Jászberény – Vác 5:0

Gulyás Gábor: 2:0-ig kiegyenlített volt a találkozó, hiszen nekünk is voltak komoly lehetőségeink, utána azonban a hazai csapat minden téren fölénk kerekedett.

  • U12:Jászberény – Vác 4:0

Sipeki István: A mérkőzést a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyerte meg.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK