Vác VLSE - Mészöly Focisuli (24:0) Kiütéses győzelmet arattak csapataink a Mészöly Focisuli ellen. 2018 április 18Általános 113

U-19-es csapatunk kezdte meg a gólgyártást. 5:0-s félidő után 6:0-ra nyertünk. A gólokat - Pázmán, Gál, ...

U-19-es csapatunk kezdte meg a gólgyártást. 5:0-s félidő után 6:0-ra nyertünk. A gólokat - Pázmán, Gál, Lédermayer, Szentesi, Lami, Pécsi – szerezték. Ha a második helyezett Siófok nyer, akkor is nyolc ponttal vezetjük a tabellát.

 


KOVÁCS PÉTER:  Az első félidőben gyorsan, ötletesen és hatékonyan futballoztunk, ennek eredménye az 5 rúgott gól. A második félidőben már nem tudtuk "átugrani a magasra tett lécet", alig akadt értékelhető támadásunk. De győztünk!

U-17-es csapatunk, még a vízilabdában is szokatlan arányban 18:0-ra nyert. Az első félidő már 10:0 volt, ahol az ellenfél alig lépte át a félpályát. A második félidő képe sem sokat változott nyolcat rúgott csapatunk. A komolytalannak tűnő mérkőzésről valós szakmai elemzést nehéz lenne készíteni, ezért a következő mérkőzésre kell koncentrálni, mert az mindig más. Góllövőink: Néma (5), Widermann (4), Szenecei (2), Gálos, Márkus, Lukács, Nagy, Varga, Poholányi, Gózon.

További eredményeink:
U-15 Gloriette – Vác VLSE 2:2 (1:0)
U-14 Gloriette – Vác VLSE 1:1 (0:0)

Hajrá Vác VLSE!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK