U-19 döntetlen a III. Kerület TVE ellen 2018 április 25Általános 134

Vác VLSE -  III. Kerület TUE 2:2 (0:0) Hazai pályán fogadtuk a tabella középmezőnyében tanyázó III....

Vác VLSE -  III. Kerület TUE 2:2 (0:0)

Hazai pályán fogadtuk a tabella középmezőnyében tanyázó III. Kerület TVE csapatát, akitől ősszel 2:0 arányban vereséget szenvedtünk. Igaz ez az egyetlen veresége csapatunknak!
Összeállítás: Persel, Lami, Pécsi (Gábriel), Pethő (Kádár), Urbán (Fári), Brucker, Tóth(Ruda), Lédermayer, Szentesi, Pázmán(Gál), Sárosi
Góllövők: Gál, Lami

Jól kezdett csapatunk, az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, támadásaink veszélyesek voltak, de gól nem született.  Az ellenfél agresszív játékkal, időnként jó kontrákkal jelezte, hogy számára nem lefutott a meccs. A második félidőben egy bal oldali gyors támadás után Dobák kilőtte a rövid oldat (0:1). A mieink nagyobb sebességre kapcsoltak majd  kiváló kombinatív játék után Gál egyenlített (1:1). A 80. percben Edőcs megszerezte a vendégek vezetését, melyre Lami a 88. percben látványos fejesgóllal válaszolt (2:2), amely egyúttal a végeredmény is jelentette. Csapatunknak voltak ziccerei, kapufái, de ezek sajnos kimaradtak, és az ellenfék lelkes, agresszív játéka elég volt a döntetlenhez. Így az eredmény igazságosnak mondható.

KOVÁCS PÉTER (edző): Lassan hozzászokhatunk, hogy mi vagyunk a bajnokság "Fradi"-ja. Minden csapat kettőzött erővel készül és játszik ellenünk, egészséges agresszívitással próbálják a esetleges tudásbeli különbséget eltüntetni. Gyorsabban és tudatosabban kell játszanunk, hogy legyőzzük az ellenfeleinket a szezon hátralévő részében.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK