Mindkét csapatunk nyert Soroksár ellen 2018 március 27Általános 104

U-15 Vác VLSE – Soroksár 2:0 (1:0) U-13 Vác VLSE – Soroksár 6:1 (2:1) U-15: Tóth...

U-15 Vác VLSE – Soroksár 2:0 (1:0)
U-13 Vác VLSE – Soroksár 6:1 (2:1)

U-15: Tóth – Kiss, Vén, Balogh, Tóth G, Kovács (Hugyecz), Fenyvesi, Kalencsik I., Török, Kalencsik II, (Makó), Virsinger (Nyári) Csere: fehér
Edző: Burzi Attila
Góllövő: Virsinger, Fenyvesi

Már az első percben megszereztük a vezetést Virsinger góljával. Az első félidőben sok technikai hibával, pontatlan átadással tarkított játék folyt az átázott, nehéz talajú pályán. Talán ennek köszönhető a „töredezett” csapkodó, ütemtelen küzdelem. Ennek ellenére a Vác irányította játékot, több helyzetet is kidolgozott. Különösen a pontrúgásai jelentettek veszélyt az ellenfél kapujára. A második félidőben sem változott a játék képe, de egyértelmű volt a hazaiakat fölénye, melyre a koronát Fenyvesi tette fel, ezzel beállítva a végeredményt: 2:0.

U-14: Juhász (Balogh) – Kukta (Kollarik) , Varga, Bartha(Horváth) , Horváth (Szunyog), Bezeczki(Mezey), Scheibert, Varga Makkos(Tóth), Rusvay (Hegedűs), Balogh
Edző: Greff Ádám
Góllövő: Varga (3), Sheibert, Hegedűs, Balogh B.

Az első perctől kezdődően a Vác irányította a játékot. Számos helyzetet alakított ki, amelyből az első félidőben kettőt szereztek. A kissé göröngyős, nehéz talajú pályán nem alakult ki folyamatos játék. A második félidőben a „teljes” cserepad beállt, amely új lendületet hozott. Pontosabb, rövidpasszos átadások technikai fölényt hoztak. Sorra lőtte góljait a Vác, amely egyértelművé tette a mérkőzést.
A találkozót megtekintette Both József szakmai igazgató és Baranya István sportigazgató.

Gratulálunk mindkét csapatnak, köszönjük a szülők buzdítását!
Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK