Kettős győzelem a Szolnoki MÁV UFC ellen 2018 augusztus 16Általános 120

A Vác Városi Stadionban ezúttal az U14-es és az U15-ös korosztályunk a Szolnoki MÁV UFC csapatát fogadta a...

A Vác Városi Stadionban ezúttal az U14-es és az U15-ös korosztályunk a Szolnoki MÁV UFC csapatát fogadta a bajnokság 2. fordulójában.

 

 

Az első összecsapáson a fiatalabb korosztály mérkőzött meg egymással és a szép számú közönség megelégedésére remek játékkal rukkoltak ki játékosaink. Óriási mezőnyfölény jellemezte a találkozót, melyen nagyobb arányú győzelem is születhetett volna.
A második mérkőzésen az U15-ös csapatunk már lényegesen szorosabb derbit tudott a maga javára fordítani. Kettő nullás vezetésünk után az ellenfél még az első félidőben ugyan egyenlíteni tudott, de igen komoly erőket mozgósítva, sikerült végül itthon tartanunk a három pontot.

  • U14: Vác – Szolnoki MÁV 3:0

Összeállítás: Hámori – Gajdor (Kövesdi), Pikács (Kocsis), Marosi, Palágyi (Orgoványi) – Vén Á. – Csölle (Tar), Kollarik (Szunyogh), Ceglédi (Szabó), Vén B. – Varga (Votka).
Gólszerző: Palágyi Levente, Ceglédi Krisztofer, Votka Zsolt
Burzi Attila: Jó játékkal, magabiztos győzelem.

-    U15: Vác – Szolnoki MÁV 3:2
Összeállítás: Horváth – Bezeczki (Varga I.), Balogh, Rusvay, Makkos – Bartha, Tóth N., Varga L. – Cs.Nagy, Kukta (Heinczinger), Hegedűs.
Gólszerző: Cs.Nagy Márton (2), Hegedű Noel
Greff Ádám: Az első félidő végén egy pár perces rövidzárlatunkat az ellenfél könyörtelenül kihasznált. A szünet után viszont jó szellemben futballozva, többször is eldönthettük volna a mérkőzést, de mivel helyzeteink kimaradtak a vége izgalmasra sikeredett.

További eredmények:

  • U19:RKSK – Vác    1:1

Gólszerző: Szentesi Bence
Kovács Péter: Az első félidőben a mezőnyfölényünk ellenére, a jól kontrázó hazaiak több góllal is vezethettek volna, de 15 éves kapusunk meccsben tartotta a csapatot. A második játékrészben még nagyobb fölényt sikerült kialakítani, de ismét kellettek Fehér Ákos védései is ahhoz, hogy legalább az egyik pontot megszerezzük. A támadásaink kialakítását és befejezését még rengeteget kell gyakorolni, a jó döntések hiányoznak az ellenfél 16-osa előtt.

  • U17:RKSK – Vác     0:8

Gólszerző: Kakukk Erik (2), Nagy Zoltán (2), Gózon Dávid (2), Csipkés Ákos, Tréfás Márk
Balogh Csaba: Az első fél óra után nem volt kérdés, hogy megnyerjük a mérkőzést. Látványos támadásainkkal többször megoldhatatlan feladat elé állítottuk ellenfelünk védelmét.

-    U13: Vác – Budapest Honvéd 0:6
Gulyás Gábor: Az eredmény reális, jelen pillanatban a Honvéd még túl nagy falat számunkra. Azon vagyunk, hogy ez a különbség egyre kisebb legyen.

  • U12: Vác – Budapest Honvéd 0:17

Sipeki István: A jobb erőkből álló és jobb képességű Honvéd csapatától szenvedtünk nagyarányú vereséget, sajnos megérdemelten.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK