Baranya István sportigazgató nyilatkozott weblapunknak: 10 játékosunk kapott bizonyítási lehetőséget a Vác FC felnőtt csapatában 2018 augusztus 03Általános 127

- A Vác VLSE és a Vác FC szakmai együttműködésének értelmében rendszeresen ajánlunk fiatal tehetséges ...

- A Vác VLSE és a Vác FC szakmai együttműködésének értelmében rendszeresen ajánlunk fiatal tehetséges játékosokat az NB II-es felnőtt csapatnak. A 2018-2019-es bajnoki év elején is ezt tettük. Both József szakmai igazgató ajánlásai alapján 10 utánpótlás játékosunk kapott lehetőséget a bizonyításra:
Kerettagok: Földi Máté, Niedermüller Ákos, Gábriel Adrián
Felnőttekkel edzenek: Tóth Bálint, Lami Bálint, Pécsi Róbert, Néma Krisztofer, Varga Gábor, Wiedermann Levente, Lukács Kelemen
Közülük többen már pályára is léptek a felnőtt csapatban. Van aki kezdőként bajnoki mérkőzésen, van aki edzőmérkőzéseken igyekszik bizonyítani és olyanok is vannak, akik a felnőttekkel együtt edzenek, szokva a közeget.

- Úgy gondolom, hogy ez „magyar léptékkel mérve is” példa értékű. Rengeteg tehetség van a Vác VLSE utánpótlás csapataiban, akikkel Both József szakmai felügyeletével tehetséges edzők foglalkoznak. A csapatok eredményessége mellett kiemelt célkitűzés a tehetséges játékosok kiválasztása, egyéni képzése. Több olyan játékosunk van, akik fiatalabb koruk ellenére az eggyel idősebb korosztályokban szerepelnek. Csak így lehet tehetségeket nevelni. Jók a jobbak között…
Keresettek vagyunk az Akadémiáknál NB I-es csapatoknál is. Akik oda igazoltak: Fenyvesi, Hámori, Balogh, Németh Árpád, Nagy Gábor.
Több játékosunk válogatott kerettag: Fenyvesi Gergely, Török Noel, Hajdú Debra Angéla, Kemendi Regina, Monori Rebeka

- A legbüszkébbek talán arra lehetünk, hogy az MLSZ játékos produktivitás szempontjából 500 egyesület közül a 13. a Vác. Tehát országos szinten is kiemelkedő a Vác utánpótlás képzési-nevelési munkája. Természetesen jelen edzői mellett, a korábbi edzők is letéteményesei az eredményességnek.
Minden játékosunkkal törődünk, senkit sem hagyunk magára. Ezért is alakítottunk ki szakmai kapcsolatot a váci Deákvár SE csapatával, ahol Vásárhelyi Tamás elnök befogadó és lehetőséget adott az U-19-ből "kiöregedett" játékosainknak a felnőtt csapatban való játékra. A Pest Megyei bajnokságban szereplő csapatot – a korábbi váci válogatott játékos és NB II-es edző - Nagy Tibor irányítja.
Pető Tibor elnökünk és vezetőink is nagyon örülnek a fejlődésnek,a terjeszkedésnek és különösen annak, hogy a Vác VLSE – az MLSZ audit alapján – Bozsik Alközponti státuszt kapott, amely új dimenziókat nyit a Vác VLSE előtt.
...mondta Baranya István sportigazgató.

Köszönjük Baranya István sportigazgató tájékoztatását.

Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK