Baranya István sportigazgató és Greff Ádám edző vett részt az MLSZ Sportigazgatóság Utánpótlás Konferenciáján Telkiben 2018 február 28Általános 139

Róth Antal (MLSZ Up. szakmai vezető) által vezetett konferencián téma volt a korosztályos válogatottak...

Róth Antal (MLSZ Up. szakmai vezető) által vezetett konferencián téma volt a korosztályos válogatottak kiválasztása, felkészítése versenyeztetése, fizika felméréseinek protokollja.

 

 

Greff Ádám: mindenek előtt megtiszteltetés volt, hogy a Vác VLSE-t is meghívták a Konferenciára, ahol az Elit Akadémiák, RUK központok, NB I-es csapatok edzői, szakmai vezetői vettek részt. Ezek szerint jó úton járunk Vácon, mert számolnak velünk. Nyilvánvalóan sokat kell még dolgoznunk a csapatainkkal és fejlesztenünk lehetőségeinket, hogy magasabb osztályban szerepeljünk és utánpótlás válogatottjaink is legyenek. Óriási előny, hogy szakmai igazgatónk Both József, aki korábban az MLSZ utánpótlás vezetője volt. Ennél hivatottabb, felkészültebb szakembert el sem képzelhetnénk a Vác VLSE-nél. Vele és edző kollégákkal igazi szakmai közösséget alkotunk. Fogékonyak vagyunk a kihívásokra és a magas szintű munkára, mellyel elsősorban egyesületünk és természetesen a magyarországi labdarúgást kívánjuk szolgálni.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK