45. hét 2018 november 11Általános 301

2018. 11.10. szombat 6 pont a BVSC ellen A felnőtt csapat hazatérése miatt, az eredetileg vasárnapra...

2018. 11.10. szombat

6 pont a BVSC ellen

A felnőtt csapat hazatérése miatt, az eredetileg vasárnapra kisorsolt BVSC elleni bajnoki mérkőzéseinket egy nappal korábban, szombaton bonyolítottuk le.
Az U17-es bajnokival kezdtünk, melyet 7 hét után először, újra a stadion centerpályáján rendezhettünk meg. Talán a kifogástalan játéktér, vagy esetleg az idén eddig nem igen jellemző őszi hideg zavarhatta játékosinkat, de az első félidőben nem a megszokott, határozott, gördülékeny játékot láthattuk fiataljainktól. Egy öngóllal 1-0-ra vezettünk ugyan a szünetben, de a pihenőben nagy szükség volt Balogh Csaba vezetőedző szigorú szavaira, melynek köszönhetően egy egészen más második félidőt láthattunk. Játékunk sokkal pontosabb, célratörőbb lett és végül ez az eredményességben is megmutatkozott.
Az U19-es bajnokit a tartalék pályán rendeztük és az igazat megvallva ez az összecsapás sem volt egy sétagalopp. A fizikailag rendkívül jól felkészített zuglói fiatalok előtt egy cél lebegett: csak gólt nem kapni! Játékuk teljes mértékben a kapujuk védelmére korlátozódott és nem igen tették tiszteletüket a mi térfelünkön. Ettől függetlenül egy igazán veszélyes támadást sikerült indítaniuk, aminek a végén a kapufát találták el, de ezen kívül nem kellett aggódunk a hálónk érintetlensége miatt. A mérkőzés egész ideje alatt, labdarúgóink nagy erőfeszítéseket tettek a gólszerzés érdekében, de a góllal kecsegtető helyzeteink sorra kimaradtak. Amikor már úgy látszott, hogy meg kell elégednünk az egy ponttal, a 82. percben érkezett Szentesi Bence találata, aminek köszönhetően győztesen hagyhattuk el a játékteret.

 • U19:Vác – BVSC 1:0

Összeállítás: Persel György (Fehér Ákos) – Gálos Márk, Lami Bálint (Ruda Dominik), Lukács Kelemen, Nagy Alex – Néma Krisztofer, Fári Zoltán (Szenecei Erik), Tóth Bálint – Pécsi Róbert, Szentesi Bence, Kádár György (Pusztai Armand).
Gólszerző: Szentesi Bence
Kovács Péter: Hurrá, nyertünk!

 • U17:Vác – BVSC 5:1

Összeállítás: Szaszovszki Kevin – Poholányi László (Török Noel), Balogh Ádám, Kecskés Marcell, Márkus Martin (Juhász Balázs) – Szunács Martin (Hajszter Botond), Csipkés Ákos, Nagy Zoltán – Gózon Dávid (Ráduly Roland), Kakuk Erik (Balogh Máté), Kovács Kristóf (Virsinger Balázs).
Gólszerző: Kakuk Erik (2), Gózon Dávid, Ráduly Roland, + 1 öngól
Balogh Csaba: A szezon leggyengébb játékával is eredményesek tudtunk lenni.

További eredmények:

2018. 10. 08. csütörtök

 • U19 Leány: Honvéd – Vác 1:1

Gólszerző: Tóth Sára Luca
Bánföldi Zoltán: Értékes döntetlent értük el neves ellenfelünk otthonában.

2018. 11.11. vasárnap

 • U15: Ikarus – Vác -:-

Gólszerző:
Greff Ádám:

 • U14: Ikarus – Vác -:-

Gólszerző:
Burzi Attila:

 • U13: Dunakeszi – Vác -:-
  Gólszerző:
  Nagy Gábor:
 • U12: Dunakeszi – Vác -:-
  Gólszerző:
  Sipeki István:
Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK