2018. október 20-21. 2018 október 21Általános 120

2018. 10. 20. szombat Megállíthatatlan a Greff legénység Az U15-ös bajnokság már a 9. fordulóban jár...

2018. 10. 20. szombat

Megállíthatatlan a Greff legénység

Az U15-ös bajnokság már a 9. fordulóban jár és rendkívüli büszkeséggel tölti el egyesületünk szimpatizánsait, hogy a Greff Ádám által irányított csapatunk mind a kilenc mérkőzését megnyerte. Ezúttal az Angyalföldi SI DSE volt az aktuális ellenfél, de igazából még szorossá sem tudták tenni az összecsapást, hiszen csapatunk fizikálisan és játékban is felülmúlta a vendégeket. Magabiztosan vezetjük a tabellát, de jövő héten egy igazi erőfelmérő következik, mert a harmadik helyezett Újpest otthonába látogatunk.
U14-es csapatunknak sem okozott problémát a három pont itthon tartása, mert az ellenfél lényegesen fiatalabb játékosokkal érkezett városunkba. A korkülönbségből adódó fizikális különbség már a mérkőzés első percétől komolytalanná tette a küzdelmet, ettől függetlenül le a kalappal a két csapat előtt a sportszerű hozzáállásért.

-    U15: Vác – Angyalföld 4:1
Összeállítás: Hortváth Róbert – Bezeczki Máté (Varga István), Balogh Balázs, Scheibert Márton, Tóth Kristóf (Mezey Keve) – Varga László (Horváth Bálint), Tóth Nimród (Makkos Tamás), Bartha Flórián (Heinczinger Balázs) – Horváth Martin, Cs.Nagy Márton (Nagy Márk), Hegedűs Noel (Kukta Szabolcs).
Gólszerző: Horváth Martin (2), Cs. Nagy Márton, Szikora Tamás
Greff Ádám: A hozzáállással és a játékkal elégedett voltam. A végjátékban ugyanakkor pontatlanok voltunk, ezért volt viszonylag szorosabb az eredmény. 9/9 nagyon szép, de a neheze most jön.

  • U14: Vác – Angyalföld 13:0

Összeállítás: Hámori Dániel (Pintér Balázs) – Orgoványi Bence, Pikács Balázs, Marosi László (Tar Medárd), Palágyi Levente -  Gajdor Leon (Kocsis Tibor), Ceglédi Krisztofer (Szabó Balázs) – Csölle Patrik (Perjési Olivér), Kollarik Tamás,Varga Nándor -  Szunyog György.
Gólszerző: Varga Nándor (6), Csölle Patrik (3), Kocsis Tibor (2), Kollarik Tamás, Tar Medárd
Burzi Attila: Hoztuk a kötelezőt.

További eredmények:

-    U13: Vác – Mészöly 2:0
Gólszerző: Cserni Ákos + 1 öngól
Nagy Gábor: Érzelmekkel túlfűtött mérkőzésen (3 kiállítás) megérdemelt győzelmet arattunk.

  • U12: Vác – Mészöly 0:4

Sipeki István: Jól kezdtük a mérkőzést, védekezésben sokat nyújtottunk. Egy számunkra szerencsétlen góllal azonban mégis vezetést szerzett az ellenfél, majd a második félidőben kijött a két csapat közti különbség.

2018. 10. 21. vasárnap

  • U19:Vác – ESMTK 4:1

Gólszerző: Pécsi Róbert, Szentesi Bence, Tóth Bálint, Néma Krisztofer
Kovács Péter: Rossz talajú pályán, mégis szép játékkal, megérdemelt győzelem.

  • U17:Vác – ESMTK 5:0

Gólszerző: Ráduly Roland (2), Gózon Dávid (2), Csipkés Ákos
Balogh Csaba: Az ellenfélnél nagyobb küzdelmet jelentett a pálya talajának legyőzése.

  • U19: Kisvárda – Vác 5:1

Gólszerző: Csutoros Réka
Bánföldi Zoltán: Sajnos nem tudtuk megnehezíteni a bajnokságban élen álló kisvárdai együttes dolgát.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK