19. hét 2019 május 12Általános 311

2019.05.11. szombat U19: Vác – Angyalföld       ...

2019.05.11. szombat

  • U19:Vác – Angyalföld 10:0

Gólszerző: Pusztai Armand (3), Wiedermann Levente (2), Juhász Márk (2), Nagy Alex, Néma Krisztofer, Tóth Bálint
Kovács Péter: A mai mérkőzés a nagyarányú győzelem ellenére megmutatta a tavaszi szezon problémáját. Támadójátékunk nem volt elég hatékony ezen a mérkőzésen sem, 5-6 gól biztosan benne maradt a befejezésekben. A helyünkön vagyunk a tabellán, valószínűleg ezüstérem lesz a jutalmunk az idény végén. Kár érte...

  • U17:Vác – Angyalföld 2:1

Gólszerző: Török Noel, Márkus Martin
Balogh Csaba: Győzelmi kényszerben voltunk és ez meg is mutatkozott a játékunkban. A küzdeni tudásunknak köszönhetően, ha nehezen is ugyan, de megszereztük a három pontot.

  • U13: Vác – Dunakeszi 12:0

Gólszerző: Bottó Bence (3), Csengődi Péter (3), Pető Zsombor (2), Szabó Gábor (2), Együd Barnabás, Kovács Balázs
Nagy Gábor: Felszabadult, könnyed és ötletes játékkal sikerült megnyernünk a mérkőzést. A srácok élvezték a játékot és ez megmutatkozik az eredményen is.

  • U12: Vác – Dunakeszi 0:5

Sipeki István: Az első félidei játékunkat a második félidőben már nem tudtuk megismételni, sok hibánkat az ellenfél kihasználta és megérdemelten győzött.

 

2019.05.12. vasárnap

  • U15: Vác – Ikarus 1:1

Gólszerző: Hegedűs Noel
Greff Ádám: Egy igazi "hatpontos" mérkőzést játszottunk egy masszív, jól felkészített ellenfél ellen, akiknek a tavaszi eredményei tekintélyt parancsolóak. Jól kezdtük a mérkőzést viszonylag hamar megszereztük a vezetést, sőt el is dönthettük volna. A fordulást követően rendezték a soraikat és egyenlítettek. Talán egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de nem jött össze.

  • U14: Vác – Ikarus 3:1

Gólszerző: Szunyog György (2), Varga Nándor
Burzi Attila: Egy jó iramú mérkőzésen, hazai pályán ellenfelünk hibáit kihasználva megérdemelt győzelmet arattunk!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzésekVÁC VÁROS LABDARÚGÓ SPORT EGYESÜLET

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék
Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK